ŠAF

ŠAF na jesenskim festivalima

11. Animator fest - europski festival animiranih filmova djece i mladih održat će se 6. - 10. rujna u Jagodini, Srbija. Među brojnim prijavljenim filmovima selektirana su 2 filma ŠAF-a: "Mozak na paši" i "Pjevajuće vešmašine".

"Zlatni puž" - međunarodni festival dječjeg animiranog filma održat će se po 8. puta ove godine u periodu 11. - 16. rujna u Vranju, Srbija. Među 500 prijavljenih filmova u selekciju tog festivala ušla su dva ŠAF-ova filma: "Svemogući roboti" i "Beezzz pčela".

16. Four River Film Festival - međunarodni festival filmova srednjoškolaca održat će se 12. - 16. rujna u Karlovcu. Ovogodišnji broj prijava rekordan je broj - čak 1447 filma iz 98 zemalja, a u selekciju su ušla 63 filma iz 20 zemalja među kojima su dva ŠAF-ova filma: animirani film "Krug života" (Keti Tropša) te animirano-igrani glazbeni spot "Stari bar" (Martin Zadravec, glazba: Mladen Klarić).

61. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece održat će se u Zagrebu 5. - 8. listopada. Ove godine prijavljeno je rekordnih 316 filmova od kojih su 73 odabrana u konkurenciju. Među odabranim filmovima nalaze se i dva ŠAF-ova: animirani spot "Aleksandar Makedonski" te "Nestašni ponedjeljak".