ŠAF

Upisi u školsku godinu 2023./2024.

Draga djeco, dragi roditelji/staratelji, sadašnji i budući ŠAF-ovci,

UPISI u novu školsku godinu 2023./2024. za djecu od 2. do 8. razreda bit će 19. i 26. rujna od 16 do 19 sati. U navedenim terminima upisujemo i sve zainteresirane srednjoškolce. Očekujemo vas u prostorijama ŠAF-a (službeni ulaz Centra za kulturu, 2. kat), a upise vršimo do popunjenja kapaciteta. Molimo vas da djeca dođu u pratnji jednog roditelja/staratelja.

Upisnina/članarina iznosi 70 €, a plaća se u dvije rate - prva na početku školske godine (40 €), a druga na početku drugog polugodišta (30 €).

Od ŠAF-a možete očekivati puno kreativnog rada i razgovora ne samo o filmu, već i o umjetnosti općenito, isprobavanje raznih tehnika izrade animiranog filma (ovisno o preferencijama djece i grupe) te upoznavanje i sudjelovanje u cjelokupnom procesu nastanka animiranog filma.

Grupe se održavaju dva puta tjedno, svaki DRUGI tjedan u ISTOM terminu. Sve dodatne informacije moći ćete dobiti prilikom upisa ili u prvom terminu (bez obveze upisivanja).

Također nam se možete obratiti i putem mobitela: 098 558 822 (Jasminka) ili e-maila: saf@ck.t-com.hr te saf.cakovec@gmail.com

Očekujemo vas i veselimo se novoj, zajedničkoj i veseloj animiranoj avanturi.